Baekkelund by Mank

Kontakt os

+45 87 25 75 75

Om os

Et nyt løft gennem stærkt partnerskab

Bækkelund by MANK A/S er en veletableret virksomhed med hovedsæde i Viborg siden 1956, og er synonym med et bredt sortiment indenfor bordpynt og stearinlys i forskellige variationer. Der findes næppe en restauratør i hele Skandinavien, der ikke på et tidspunkt har brugt duge, servietter, kerte- eller bloklys og anden bordpynt fra Bækkelund by MANK A/S, til at skabe en perfekt borddækning med.

I 2014 skriver selskabet en ny side i sin historie. Nye, innovative produkter og flere muligheder gennem et tæt samarbejde, tilbyder kunderne nye fremtidsudsigter, med endnu højere kvalitet og stilfulde udtryk. Nye materialer og afstemte designfamilier tilbyder en skræddersyet borddækning til næsten enhver lejlighed.

Gennem fælles udnyttede lokaliteter i Danmark og Tyskland, kan man nu optimere organisatoriske og produktionstekniske processer væsentligt. En langsigtet kvalitetsforbedring sikres ved konsekvent brug af synergieffekter.

Det, der fastholdes, er den kompetente lokale kontakt, som nu også kan trække på et professionelt back-office, når det gælder specielle ønsker og særlige produkter. Fleksibilitet samt individuel tilgang til kundernes særlige ønsker, bliver et væsentligt salgsargument.