Baekkelund by Mank

Kontakt os

+45 87 25 75 75

Bæredygtighed

Vi trykker ikke kun farverigt - vi tænker også "grønt"!

Alle taler om miljøbeskyttelse, mindre CO2 udledninger og bevidst brug af vores ressourcer. Hos os i Bækkelund tror vi på frivillig klimabeskyttelse og handler derefter. Dermed er vores engagement og fokus på bæredygtighed en grundlæggende forudsætning. For en renere fremtid. For dig og for os. Det er rigtigt vigtigt for Bækkelund by MANK A/S.

Dermed bidrager du som kunde hos os til at beskytte klimaet - uden at gå på kompromis med kvalitet. For hos Bækkelund by MANK A/S forenes klimabeskyttelse med førsteklasses produkter.

PEFC - Fremme af bæredygtig skovdrift

Produkter med PEFC-mærke stammer bevisligt fra økologisk, økonomisk og socialt bæredygtig skovdrift. Hele produktfremstillingsprocessen - fra råvare til færdigt slutprodukt - er certificeret og kontrolleret af uafhængige kontrollanter.

EU-miljømærket ("Euro-blomsten") som miljøcertifikat

Med modtagelsen af ​​Euroblomsten har vi påvist, at vores certificerede produkter opfylder de strengeste kriterier for miljø og sundhed, i alle faser af deres livscyklus.

Konkret betyder det: Vi bruger kun træfibre fra bæredygtig skovdrift, en streng begrænsning af miljø- og sundhedsskadelige stoffer overholdes (f.eks. forbud mod klorgas som blegemiddel), ligesom et velfungerende affaldshåndteringssystem og en betydelig reduktion af energiforbruget i produktionen er dokumenteret.